Co myślicie o dziewczynach grających w RPG ?
Ja nie mam nic przeciwko jeśli jest ona w miare zrównoważona psychicznie bo mam złe wspomnienia po grze z jedną (powiedzmy, że zbyt sie wczuła w role "dziwki" ) ale jak by sie nadardzyła jakaś okazja gry z inną to bym nie odmówił
Kiedys grałem jedną sesja z dwoma dziwcznamii dwoma facetami, nei wyszło najlepiej. Wiecej czasu było gadanie o sexie i całowaniu, gra skończyłą sie na grze w butelce
Ale chętnie bym zagrał jeszcze jedną sesje ale z normalnymi dziewczynami
Grałem z..... 3? Z tego co pamiętam todwie były nawet normalne. Ale całkiem fajnie się grało, a inni gracze starali się być w porządku i myśleć aby nie ośmieszyć się przed panienką (notabene całkeim ładną)
Jak w teamie jest jakas dziewczyna to faceci zachowują sie"nienormalnie", czyli nie gwałcą, nie klną, nie zabijają bez powodu itp. Mozę dlatego warto miec w teamie dziewczyne?
rozegralem pare niezlych sesji z jednna panna w wampira, coz...byla zielona, ale szybko sie uczyla i z kazda nastepna bylo lepiej
dziewczyny sa chyba bardziej spontaniczne i spostrzegawcze, mysla jednak troche za malo logicznie...ale gra z nimi to mile urozmaicenie
_________________ Jedna palma daktylowa potrzebuje czterdzieści litrów wody dziennie. A człowiek zaledwie osiem. Przeto palma równa się pięciu ludziom. Tam jest dwadzieścia palm - stu ludzi.
No to nie wiem jak jest u was, u mnie zazwyczja każdy "myśli" (przynajmniej takie miny szczela jakby myślał). Dziewczyny moim zdaniem bardziej odgrywają swoje postacie, czują kliamt itp a chłopy nie
Ciekawi mnie jakby wyglądała sesja, gdy graja same dziewczyny(łącznie z Mg)....
G1: ide do domu pomalować paznokcie
G2: a ja do kosmetyczki
MG: G1 rzuć na "malowanie paznokci
G1: tylko 6
MG: no niestety, po pomalowaniu stwierdzasz, że źle dobrałaś kolory a lakier już zaschnał
Po tym tym poście dopiero zauważyłem że potrafię się śmiać jak hiena ze wścieklizną
Do: Nilhir:
o raju! dobrz ten tekst
Ale muszę stwierdzić. że moi kumple, którzy grają, narzekają, że nie ma zbyt dużej ilości kobiet. Nieraz jestem ja, przyjaciółka i kumpela, a innym razem są sami faceci.... najczęściej faceci....
e tam ja osobiscie uwarzam ze dziewczyny nie nadaja sie do sesji oczywiscie sa wyjatki ale ogolnie dziewczyny sa do czegos innego:D bez urazy panie tu nie chcialem przekazac zadnej szowinistycznej mysli:)
_________________ ____$wi@t zchodzi na p$y ty r@zem z nim____
<Tu chodzi o moją tro$ke bo niezb@d@ne $a wyroki boskie!!!!!!>>>>>>>>>>
No dziewczyny sa spoko....sa bardziej opanowane niz faceci....stop szownizmowi
_________________ Na kazdego przyjdzie pora , strzezcie sie zniwarza...
Gość
Cytat:
sa bardziej opanowane niz faceci
Taaaa? To czemu moje graczki na pożar reagowały "łojezusmaryjazarazginemy"? Ew. Gdy nie wyszedł rzut na kostce to rzucały łaicną tak, że aż paru facetów się rumieniło? A? Lecisz stereotypami.