Mamy już Auzerusa no więc czemu nie moglibyśmy przedsięwziąć kolejnego wiekrzego projektu, który zwiękrzyłby prestiż BRPG i przy okazji pomógłby nowicjuszom zaczynajacym swoją przygodę z eRPeGami. Tym projektem ma być Encyklopedia RPG oparta na tym samym kodzie co Wikipedia . Czyli byłaby mozliwosć dodawania własnych haseł itp. Proszę wypowiedzieć się co sądzicie o tym projekcie i czy chcielibyście w przyszłosci takie coś na tym forum zobaczyć.
Ponieważ wystąpiły drobne problemy techniczne start został odłożony niestety dziś znowu wyjeżdzam ale obiecuje, że w czwartek zaczynamy - jednak wtedy może nadal nie wszystko być po polsku
ogólnie z tym, że niby jest po polsku ale połowa textów jest po ang.
będzie wyglądać tak jak wikipedia tylko nie wiem czy adresy haseł będą takiego same bo z tym też jest dobrny problem (ale to już wina ustawień serwera ;/)
Bardzo fajny pomysl. Podoba mi sie w koncu nie kazdy musi rozumiec wszystkie chasla szczegolnie poczatkujacy, moga tez nie miec dojscia do kogos kto by im to wyjasnil.. A tak
Spoko Yelonek! Nie obraże się, to nie moje dzieło. NAjlepsze jest pojęcie lamera . I pamiętajcie, każdy może tam coś dodać od siebie, na tym polega wikipedia Mam nadzieję, że dodacie coś, choćby z własnej gwary sesyjnej, bo wiele już tam jest ;p
świetne!
i można ją zuzupełniać XD
jestem pod wrażeniem naprawde
_________________ Nie ma rzeczy, która nie byłaby zagubiona wśród niezmordowanych zwierciadeł. Nic nie może wydarzyć się raz jeden, nic nie jest cennie wątpliwe.
Hmm. Temat w zasadzie martwy od ponad roku. Projekt nie powstał, nilhir jest za leniwy i tak to się potoczyło. Jak czegoś nie wiesz, Pia Gizela, to zawsze możesz o tym gdzieś tu napisać. A tymczasem temat wypadałoby zamknąć. Chyba, że ktoś ma jakieś pomysły, które dałoby się wykonać bez wkładu nilhira, bo on nie ma czasu [temat zostanie zamknięty za 5 dni]
Moim zdaniem byłby to świetny spsób.
Dało by to użytkownikom jakiś cel.
Stworzyli byśmy coś razem.
Ożywiło by sensowne tematy na forum.
Ogólnie moim zdaniem ma to sens oczywiście jeżeli będzie mądrze pokierowane i ludzie wykarzą się inicjatywą własną a nie tylko będą poklaskiwać.
_________________ No, I'm not God. But I'm a close second.
W sumie Morgoth ma racje, ludzie wchodzac na forum wiedzieliby ze wchodza po cos, a nie tylko zeby posiedziec bez sensu zawsze mozna zrobic cos co pomoze w czyms innym