Opiekun szczytów do usług... Kontaktować się przez Pw na Krainach, a jak ktoś ma mój nr gg to i przez gadulca.
_________________ Jak powstaje pomnik?
1.Mały model
2.odlew
3.Obróbka dłutem
4.Gładzenie
5.Odsłonięcie
6.Przemówienie
7.Kolacja
Jak powstaje człowiek? - odwrotnie.
Ja w to gram a na kanale irca (#krainy PolNet) jestem odpowiedzialny za pomoc w robieniu postaci wiec jak czegos nie wiesz to pomeczcie mnie troche na ircu
Posty: 634 Skąd: Where the wild roses grow GG: 7074965 Płeć: Mężczyzna
Problem w tym że chciałem zagrać postacią z FA, moim ukochanym Walhą, jakoś przypasił m,i do gustu i sądze że niewycisnąłem maksymalnie jego potencjału.
Chodzi o to czy można być postacią która w miare czasu przeistoczyć się może w diabelne mostrum. Czy można być postacią z jakimś rodowodem, albo być namaszczonym. A tu klops bo jedyna taka kategoria to być necromantą, czy Demonologiem. Natomiast mój Walkha jest, jak by to nazwać, Mrocznym Druidem. Takim zdziczałym demonologiem, co zamiast rzucac czarami, sam jest nimi nasączony. ManJak powiedział że jak będzie taka możliwość (co oznacza że może będzie dodana) to da mi znać, a więc poczekam se
Oj, wielki problem - robisz sam szablon postaci (rasy?), wysyłasz do Kreatota, ten ją oceni krytycznym wzrokiem (warto się trochę wczesniej podlizać) i już...
_________________ Jak powstaje pomnik?
1.Mały model
2.odlew
3.Obróbka dłutem
4.Gładzenie
5.Odsłonięcie
6.Przemówienie
7.Kolacja
Jak powstaje człowiek? - odwrotnie.
Jest jeden nowy MG. Dodatkowo planuje jeszcze dwóch w najbliższym czasie. Zaczepki o Quesy są w niektórych lokacjach, trzeba tylko się ruszyć i spróbować samemu natrafić na jakiegoś questa. Nie będzie tutaj mrocznego typka w kapturze, co przyjdzie wam do karczmy zlecić zadanie
[ Dodano: Sro Lip 05, 2006 9:38 am ]
PS. Yelonku, pytałeś się mnie wcześniej, czy mam konto tutaj na brpg, bo chciałeś dać moda komuś w tym dziele. No to się zgłaszam.