Bractwo RPG - Forumowy zgred :)    Bractwo RPG
>> Spal kota on-line!
>> Galeria Avatarów
>> Szukaj
>> Użytkownicy
>> Statystyki
>> Grupy
>> Eustachy - Forumowy Zgred
>> Regulamin !

Witaj w Bractwie RPG - Forum poświęconym grom RPG

Modzi i ogólne uporządkowanie forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bractwo RPG Strona Główna -> Agora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gambit
Inkwizytor

GG: 6126763
Tlen: gam_e_bit
PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 7:00 pm # 1
Ulubiony system: Warhammer 2ed i D&D
Odpowiedz z cytatem
Ok, Samalai już mi dupe truje strasznie długo, i nie podda się bez dalszego zapewne trucia. Już dawno chciałem zrobić coś zeby forum uporządkować, ale chęci szybko przechodziły, prawdopodobnie z lenistwa. Sam też mało wskuram (patrz: lenistwo).
Podstawowa sprawa:
Nabór Moderatorów
1, góra 2 modów na dział. Jeśli chodzi o działy RPG to ma posiadać co najmniej podstawową wiedzę o tym systemie, w Waszej Twórczości, ma się znać na polskim i tego typu sprawach, na resztach działów ma posiadać chociaż w małym stponiu kulturę osobistą (tyczy się to reszty działów tak samo) jak i znajomość ortografii. Chciałbym tez zeby była to osoba udzielająca się na forum, i często na nim bywająca. Moderator ma dawać też przykład innym (dobry przykład), i to chyba jest najważniejsze. Jeśli spełaniacie te warunki, to składać mi na PW kandydatury (swoje, albo propozycje kogoś innego). Możecie wykazać się wazeliniarstwem, laniem wody, itepe itede, forma dowolna. Ma być tylko zawarty dział w jaki się chce moderować, od kiedy się jest na forum itp. Jeśli to zrozumieliście to punkt dla Was. A teraz spamować mi skrzynkę, bo kolejna wiodomość od Niriana spowoduje że w Warszawie mu kark skręce Wink

Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bractwo RPG Strona Główna -> Agora Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
   Widok do druku
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Airline Tycoon Hangar, Muzyczny Infoserwis, Zakłady, Bukmacher, kurtyny ppoż, Kabarety, nic, Lost download, kursy językowe efs kraków, tłumaczenia niemiecki, Projekty domów na wąską działkę