Bractwo RPG - Forumowy zgred :)    Bractwo RPG
>> Spal kota on-line!
>> Galeria Avatarów
>> Szukaj
>> Użytkownicy
>> Statystyki
>> Grupy
>> Eustachy - Forumowy Zgred
>> Regulamin !

Witaj w Bractwie RPG - Forum poświęconym grom RPG

Problem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bractwo RPG Strona Główna -> Pozostałe systemy -> Earthdawn
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Eldorn Elendial
Upiór

PostWysłany: Pon Paź 24, 2005 6:37 pm # 1
Ulubiony system: Earthdawn
Odpowiedz z cytatem
Witam
Czy nie wydaje się wam że ten kanał wymiera?? Od pewnego czasu tylko ja oraz czcigodny Gerion Udzielamy się na tym kanale. czy nie uważacie że trzeba te wasze forum rozpromować co??
jak myślicie? jedynym który posiada dużą wiedze na temat Earthdawna Jest Gerion, czy nie powinniście drodzy adminowie poprosić go o współprace??
z góry dziękuje za odpowiedź
Pozdrawiam Eldorn

Wyślij prywatną wiadomość
Gerion
Młoda Dusza

Ostrzeżenia : 1
PostWysłany: Pon Paź 24, 2005 9:18 pm # 2
Odpowiedz z cytatem
Ja może powiem tak... środowisko graczy ED jest dość rozproszone. Mi to specjalnie nie przeszkadza, udzielam się na wszystkich forach jakie znam, żeby ludziom pomóc, podpowiezieć, rozwiązać problem albo prostu pogadać na tematy zwiazane z Edkiem.
Forów jest kilka, ale faktycznie ruch na nich zamiera. Jest również polska lista dyskusyjna praktyczine od początku istnienia ED i ruch na niej jest dziwny Wink (miesiace milczenia i tygonie dziesiątków postów - ale przerobiono każdy temat i archiwum jest wspaniałe).

pozdrawiam
Gerion

wronek
Twórcza Esencja

GG: 8020504
Tlen: wronek31
Obecnie zbanowany
PostWysłany: Pon Paź 24, 2005 9:45 pm # 3
Ulubiony system: DnD, WoD, Warhammer, 7th Sea.
Odpowiedz z cytatem
Ej mozna powiedziec ze ja z Dziadkiem Lu zalozylem ten temat i my go rozwinelismy ale ja mam na temat tego systemu ograniczona wiedze . Najblizsza osba znajoma mi w ED gra dopiero jakies 50km od mojego miejsca zamieszkanai wiec troche trudno. A co do Geriona on pewnei siedzi w tym systemie dlugo i pzewaznei nim sie ineteresuje i ma zapewne o wiele wieksza wiedze niz my tutaj Razz Co zreszta widac golym okeim Very Happy

Gerion
Młoda Dusza

Ostrzeżenia : 1
PostWysłany: Pon Paź 24, 2005 11:37 pm # 4
Odpowiedz z cytatem
Noooo... przeważnie nim się interesuję. Od 7 lat? Poza tym (jak mam czas) to rozwijam adaptację MAGUSa węgierskiej gry fantasy na mechanice FATE. Z racji braku czasu skupiam się tylko na tych rzeczach, zresztą nie lubiłem nigdy grać/prowadzić 10 systemów na raz. A w erpegach siedzę od 1991 roku, jak dostałem mój pierwszy podręcznik, nowiutki Dungeon Master Guide do AD&D 2 ed...

A poważniej, mi nie przeszkadza, że se tu tak kameralnie siedzimy i gadamy. Zaprosiłbym Was na inne fora edkowe, ale zaraz nie zabanujecie , że łamię regulamin Wink

pozdrawiam
gerion

Lucjusz Kartezjusz
Boguś linda RPG

PostWysłany: Wto Paź 25, 2005 9:25 am # 5
Odpowiedz z cytatem
Jasne ban to moja ulubiona opcja w PA Razz

A tak bardziej na serio. Temat zalozylem z Wronkiem to prawda, sam ostatnio nie mam czasu sie zjawiac a procz naszej czworki nikt nie gal tu e ED.. Koala jeszcze jedna sesje z tego co pisze.

Nie dziwcie sie wiec ze niewiele sie tu pisze. Mam nadzieje ze sie to zmieni Smile

Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Eldorn Elendial
Upiór

PostWysłany: Sro Paź 26, 2005 4:33 pm # 6
Odpowiedz z cytatem
Chyba każdy z nas chce aby to się zmieniło. Geriona zaś widywałem na prawie wszystkich Edkowych forach!!
Ale naprawde przydało by sie troche reklamy bractwu!!!
Czy nie myśleliscie nad współpracą z innymi witrynami , umieszczacie banner u nich, a oni swój u nas. przez to może znajdą się osoby zainteresowane udzielaniem sie na forum
Ale oczywiscie jest to tylko moja propozycja Laughing

Lucjusz Kartezjusz
Boguś linda RPG

PostWysłany: Nie Paź 30, 2005 1:50 am # 7
Odpowiedz z cytatem
Jest opcja wuytmiany liunkow.. Jak tylko ktos jest chetny. Standardowo prosimy o umieszczanie naszych baderow a jednoczesnie sami zamieszczamy linki do innych stronic u nas.

A prop[ozycje sa zawsze mile widziane. Najlepiej na forum o forum. A nie w temacie o ED. Spoko temat zostawiam tylko po prostu tematycznie temat o ED jest mniej licznie odwiedzany. Wiec mniej userow sie wypowie na temat reklamy.

Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Bractwo RPG Strona Główna -> Earthdawn Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
   Widok do druku
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Airline Tycoon Hangar, Muzyczny Infoserwis, Zakłady, Bukmacher, kurtyny ppoż, Kabarety, nic, Lost download, kursy językowe efs kraków, tłumaczenia niemiecki, Projekty domów na wąską działkę