Posty: 204 Skąd: z alfabetu Płeć: Mężczyzna Ostrzeżenia : 1
Moze to jest czepianie sie ale dlaczego tylko 3 osty i Ban ?
I czy ban jest permamentny?
Moze lepiej wprowadzic bana na dzien,tydzien, miesiac i permamentny w zaleznosci od stopnia winy, a co do ostow to czy przy tak malym limicie nie lepiej odejmowac jeden ost. na miesiac w ramach nagrody za dobre zachowanie?
Jezeli juz to bylo poruszone lub gdzies jest opisane to przepraszam za zbedny post.
PS. Przegladajac forum zauwazylem ze jeden z najaktywniejszych forumopwiczow zostal zbanowany (Beamhit) czy mozna wiedziec za co ? i czy na stale?
Posty: 886 Skąd: chciało by się wiedzieć GG: 1411666 Płeć: Mężczyzna Ostrzeżenia : 1
Beamhit sam siebie zbanował. Do tego przy mnie
Acz i mnie interesuje czy zdejmowanie ostów jakieś występuje. Gdzieś chyba pisało ( a może i nie pisało ), że po 2 tygodniach dobrego zachowywania się ost jest zdejmowany.
btw. Chyba przyłącze się do wcześniejszej akcji kapitana.
Adminie, zanim dasz mi osta ściągnij dwa poprzednie !
_________________ RF rządzi, RF radzi, RF nigdy was nie zdradzi !!!
Ja proszę o ściągnięcie tego jednego: jako porzadny, zasłużony (sic?) obywatel nie powinienem go mieć. Poza tym sam sobie go dałem, a teraz się wycofuje
Posty: 204 Skąd: z alfabetu Płeć: Mężczyzna Ostrzeżenia : 1
W sumie chodzi mi o przejrzystosc i ostow i bana.
Jezeli juz takowego dostaje to chcialbym wiedzie za co i miec mozliwosc poprawy. Przy kazdym banie jakiegos uzytkownika dobtym rozwiazaniem bylo by dawanie postow za co rzeczonego bana otrzymal. Jezeli ktos sam sie zbanowal (Beamhit) poprzez dodanie osta to dlaczego admini nie zdejma mu tego bana?
Jest tu disc duza ilosc zarejestrowancych uzytkownikow ale nieliczni sa aktywni moze bardziej przejrzyste zasady co do ostow i bana spowodowaly by wiekszy udzial tych martwych dusz?
PS. nie jest moim zamiarem wtracanie sie w kompetencje adminow.
no ale wszystko jest oczywiste przeciez osta masz za robienie syfu itp. dostajesz 3 masz bana na ile? zalezy jaki admin Ci go da i jaki ma humor
A co do zdejmowania ostow teoretycznie jest ale nikomu sie nie chce zdejmowac, wiec jak chcesz to wal do adminow na gg to Ci moze ktos laskawie zdejmie