Posty: 886 Skąd: chciało by się wiedzieć GG: 1411666 Płeć: Mężczyzna Ostrzeżenia : 1
Naturalnie ja. Narazie jako gracz.
Przy okazji zgłaszam Galadhona, któremu obcięto internet na czas najbliższych 2 dni, a prosił mnie bym mu znalazł jakąś sesję tutaj.
_________________ RF rządzi, RF radzi, RF nigdy was nie zdradzi !!!
Dobra ja moge pomistrzowac bo mam dosc granai z nieodpowiedni i ludzmi ktorzy nie potrafia sie zrganizowac.
Aha i musze jeszcze pomyslec nad tym czy mistrzowac dajcie mi czas do srody ale poki co na 75% bede GM.
Zasady:
- 4 graczy + MP
- Gramy w FR
- edycja 3.0
- uzgodnienie miedzy graczami a Mg kto kim gra a w tym opis posatci i krotka historia
zaczynamy od 1lvl ( bo potem moze mnei natchnie na duza kampanie )
narzaie tyle zastanwawiajce sie nad posatciami i piszcie w razie watpliwosci. Wasze postace sie znaja.
aha i jak ktos bedzie zaniedbywal sesje to ja zamykam. Pisanie postw przynajmniej raz na dwa dni.
Posty: 886 Skąd: chciało by się wiedzieć GG: 1411666 Płeć: Mężczyzna Ostrzeżenia : 1
No to jest komplet. 4 graczy i tylu powinno być. Pozwalasz Wronek na likantropów czy wampiry na późniejszych lvl-ach ?
A ty Klusek zmień napis ,,skąd". Nie wstydź się, że jesteś z mojego miasta.
Dobra to do srody kazdy ma mi dac pomysl na postac bez mechaniki. Ogolny zarys kalsa rasa etc. Nie u mnei takim czyms sie nie gar chyba ze duzo pozniej. ale U mnei nie dozywasz takich chwil zapytaj lefisa
aha i jak do srody na forum nie bede widzial koncepcji postaci od kazdeg z graczy to eliminuje go i gra lefis bo mnei prosil
No więc ja zagram paladynem. Coś mnie kusi by był to paladyn półork, ale chyba tradycyjnie walne człowieka. A w twoim ogólnym zarysie Wronek co ma się mieścić jeszcze ?
MI jest obojetne To nie moja postac zginei na poczatku kampani
Dobra czyli jutro chce wieczorem miec zgloszonych wszytckih graczy. Kazdy diwe sie co i jak. Macie napsaic ze garcie ze bedziece grac i kim gracie. dziekuje. Jutro napsze wszytko co bedzie potzrebne kto gra i co wam bedzie potzrebne do gry i napisze cos w sprawie kart postaci.
Thorin rozważał też grę druidem i jako że jest już Lefis czarusiem on zagra nim. Obecnie go nie ma do jutra więc piszę za niego.
Wronek - dawaj więc szczegóły i wymogi, nie krępuj się
Dobra czyli rekrutacja zamknieta jest i nie przyjmuje zadnych graczy wiec nie pisac.
Wronek - GM
Gris - gracz -> paladyn
Lefis - gracz -> czarodziej
Metamanah - gracz -> barbarzyńca
Thorin - gracz -> ????
Galadhon - gracz -> tropiciel
Zrobilem wyjatek i mam 5 graczy. ale i tak sie sklad szybko skurczy wiec nie narzekajcie
Metamanah i Thorin sprecyzujcie kim gracie. A potem zakladam nowy topic i tam bedzie wszystko. w sobote planuje zaczac sesje.
Jak mozecei to karty postaci na dzis miejcie zronbione jak nie to na jutro popoludnie msuze je mic. Jak je zrobicie nie wiem ja i tak pewnie je przepisze na campaiga. jak ktos tam che juz zrobic to do Lefisa gadac on sie na tym zna.
nastpenie na postac macie 34pb i zaczynamy liczenie od 8. I bez pzrekretow bo jak cos wylapei to obnizam kazda ceche o 1.
Potem may Ekwipunek. Podstawowy z podrecznika gracza + 50 sz.
Jak jeszcze jakeis pytania to walic tutaj albo na gg jak bede.
Aha i klasy i rasy maja byc normalne czyli bez wspolczynnikow poziomu.
Mam juz wszystkei karty z wyjatkeim Galadhona i jak do jutra nie bede jej mial na forum calej po polsku to wykluczam go z gry przykro mi ale ile mozna czekac.
A kto naturalnie musi zrobić te karty ? echhh...
http://www.campaign-blog.com/view.php?id=3524 - małe poprawki wprowadzi się jutro.
Do tego Wronek jutro nie czekaj z kolejką na mnie czy Galadhona bo nie będzie nas do 22. Jakby co to idziemy i robimy to co reszta.