Wstępnie organizowany jest zjazd w Warszawie dla wszystkich userów BRPG organizowany przez zaszczytną i różową partie
RÓŻOWE FORUM
w terminie 18-19 listopada. Miejsce noclegu? Brak, gdyż bawimy się całą noc. Szczegóły są dopracowywane. Jeżeli ktoś chce przyjechać na dłużej (tak jak ja), niestety musi załatwić sobie nocleg na własną rękę.
Jakieś pytania?
Jeżeli ktoś jest w stanie zorganizować nocleg dla wszystkich, bardzo proszę o kontakt.
Samaali, zostajesz na dłużej niż weekend i nie wracasz ze mną w niedzielę do Krakowa?
_________________ Nie ma rzeczy, która nie byłaby zagubiona wśród niezmordowanych zwierciadeł. Nic nie może wydarzyć się raz jeden, nic nie jest cennie wątpliwe.
_________________ Nie ma rzeczy, która nie byłaby zagubiona wśród niezmordowanych zwierciadeł. Nic nie może wydarzyć się raz jeden, nic nie jest cennie wątpliwe.
No dobra to się chyba pokażę, bo tak naprawdę wciąż nie wierze w to, że istniejesz Nirianie Samalai Feireniz. Będziesz dla mnie chyba jedyną atrakcją. Już sobie cię wyobrażam w przykrótkim różowym swetereku
Tylko Moria może wszystko zepsuć jak się pokaże
PS: Moria jak uda ci się wytrwać do momentu mojego kompletnego schalania to może wtedy usłyszysz co już od pół roku chcę ci powiedzieć
To gdzie się bawimy? Ostatnio jak byłam w Wawie na imprezie.... ojejku...
Posty: 991 Skąd: ----- GG: 511409 Płeć: Mężczyzna Obecnie zbanowany
Skoro robimy zjazd przez RF, to bedzie teraz smiesznie.
Nie wiadomo ile czlonkow bedzie od nas, ale mam nadzieje ze troszke przynajmniej.
Ja powinienem sie pojawic, a nocleg chyba mam, tak Olu??
_________________ I miss you.... i need you........ I HATE YOU!!!!
Jeśli Nirian Samalai Feireniz nie istnieje, to ja jestem tylko bytem Astralnym.
nie weźmie, miecza, bo wexmie kajdanki żeby mnie przykuć do pociągu i będzie tachac książki..moje XD studia -_-"
Miecza nie wezmę, ale wezme jakiegoś porządnego boka. Jakbym mógł o tobie zapomnieć Rhamono . No i wezmę jakiś różowy sweterek. (jak narazie to mam tylko różowe prezerwatywy)
Posty: 1624 Skąd: Inny Świat GG: 8054079 Płeć: Kobieta Obecnie zbanowany
Rhamono dlaczego nie wygarniesz mi tego na trzeźwo? :p
Ja chce to usłyszeć! Już wiem mniej/więcej co o mnie powiesz xD
Tak jak ty to chyba jeszcze nikt nigdy w życiu mnie nie zjechał
ja Cie moge chciec, ale tylko jako robienie mi za poduszke ;p no ewentualnie ja moge byc poduszka co Ty na to? i to jeszcze, jak dwóch przstojnych (? nie wiem, nie widzialam jeszcze jednego zdjecia) mi odmówi...
Możesz być w takim razie jako kocyk na pół nocy, a na drugie pół zmiana roli
Ale jak będziemy spać na ławce to nas szybko wezmą do schroniska dla bezdomnych, albo izbę wytrzeźwień. Dlatego proponowałbym zorganizować jakieś pomieszczenie/klitke, choćby piwnice u Morii
Gambit-okey, tylko załatw cos, bo Ty masz lepsze (chyba) wejscia, dojscia i tak dalej
A Morgoth jest niedobry [ton obrazonego dziecka] bo nie "moze" a obiecal...
Hm.. A Oktaw? ;>
Jeszcze drobna sprawa. Zlot ma być od piątku wieczorem (czyli 17) czy od soboty (1 bo nie wiem, jak w sobote, to na 1 noc nie za bardzo mi sie uśmiecha...